Een boodschap van Sinterklaas

20 november 2020

Vrijdagochtend 20 november hebben alle kinderen in de klas een filmpje gekeken.

Het was een filmpje van Sinterklaas. In het filmpje vertelde Sinterklaas dat het nu een rare tijd is en dat hij daarom thuis werkt. Sinterklaas vertelde ook dat hij het ontzettend jammer vindt dat hij op 4 december niet op de Driemaster kan komen maar dat Piet hier wat op heeft bedacht. Wat dat is, verklapte hij nog niet.

Sinterklaas zei ook nog dat zijn Pieten wél aan het werk zijn en het dak opgaan. In het filmpje stelde Sinterklaas voor dat alle kinderen op donderdag 26 november hun schoen gaan zetten op school. Ook vroeg hij of de kinderen een tekening in hun schoen willen stoppen.

Of klik hier voor meer informatie.